Τένις

Νίκη-«θρίλερ» για Τσιτσιπά

Μετά από ένα "θρίλερ", ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του ATP finals τένις του Λονδίνου και έμεινε «ζωντανός» για πρόκριση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 σετ (6-1, 4-6, 7-6) τον Αντρέι Ρούμπλεφ για τη δεύτερη αγωνιστική του ATP finals τένις του Λονδίνου και με 1-1 ρεκόρ έμεινε «ζωντανός» για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πλέον, για να προκριθεί ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα χρειαστεί την Πέμπτη να νικήσει τον Ράφα Ναδάλ, με τον Ρώσο να μένει οριστικά εκτός συνέχειας.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά με άριστο σερβίς και άριστη επιστροφή και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, ο Ρούμπλεφ άρχισε να σερβίρει εξαιρετικά και να βάζει δύσκολα στον 22χρονο. Ο Τσιτσιπάς είχε δύο ευκαιρίες για το μπρέικ στο 3-3, όμως ο Ρώσος σέρβιρε όπως έπρεπε και ισοφάρισε, αφού σε ένα κακό service game του Τσιτσιπά στο 4-5, ο Ρούμπλεφ σημείωσε το μπρέικ με μηδέν και πήρε το σετ.

Ο Τσιτσιπάς συνέχισε να πιέζει και είχε και πέντε μπρέικ πόιντ στο 1-1 του τρίτου σετ. Ο Ρούμπλεφ βρήκε πέντε πρώτα σερβίς και το σετ πήγε σε τάι μπρέκ, όπου ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 5-2, έχασε το προβάδισμα, αλλά είδε και τον Ρούμπλεφ να έχει ματς πόιντ στο 5-6!Εκεί, ο Τσιτσιπάς υπέπεσε σε διπλό λάθος (6-6), αλλά ακολούθησαν δύο σερί πόντοι του για να επικρατήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x