Γενικά

Βραζιλία «4Χ4» στο Μοντεβιδέο

Μια ανώτερη Βραζιλία νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ του 2002.

Η Βραζιλία «καθάρισε» 2-0 την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ και έκανε το «4 στα 4» στο γκρουπ, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη θέση και αφήνοντας τη «σελέστε» οριακά στην προνομιούχο τετράδα.

Η «σελεσάο» άντεξε στο πρώτο μισάωρο στην πίεση των γηπεδούχων και στο 34’ ο Αρτούρ Μέλο έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 45’ ο Ριτσάρλινσον με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2.

Η αποβολή του Καβάνι με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 71’ έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες των Ουρουγουανών, που είδαν στο 75’ να τους ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ του Κάσερες.

Δεν κατάφερε να νικήσει η Παραγουάη τη Βολιβία στην Ασουνσιόν και με το 2-2 που της παραχώρησε, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην τετράδα.

Ο Ρομέρο με πέναλτι στο 19’ έκανε το 1-0, ο Μορένο στο 41’ και ο Κεσπέδες στο 45’ «ανέτρεψαν» το αποτέλεσμα και απλά ο Ρομέρο στο 73’ έσωσε τους γηπεδούχους. Στο 91', αποβλήθηκαν οι Ρόχας και Σαβέντρες για τις δύο ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x