Stoiximan Super League

Για την πρωτιά ο Άρης, για την… πίεση οι Δικέφαλοι

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από τα… πόδια των ποδοσφαιριστών του Άρη κρίνεται η κορυφή της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Επίσης, παίζουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που θέλουν να πλησιάσουν την πρώτη θέση και να πιέσουν τους πρωτοπόρους πλέον Πειραιώτες.

Το πρόγραμμα σήμερα ανοίγει στις 3 το μεσημέρι, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στην Ριζούπολη την ΑΕΛ. Ο Μάσιμο Καρέρα σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με άκρως επιθετική διάταξη και ένα 4-2-3-1. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν παίξει για την 8η αγωνιστική, αφού υπήρξαν κρούσματα και έτσι αναβλήθηκαν οι αγώνες τους με Άρη και Λαμία, αντίστοιχα. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της «Ένωση», η οποία μετράει 25 νίκες σε 31 ματς, ενώ 5 έχουν λήξει ισόπαλα και μία φορά έχουν κερδίσει οι «βυσσινί».

Δύο αργότερα, στις 17:15, ο Άρης δοκιμάζεται στο Αγρίνιο, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό. Οι Θεσσαλονικείς σε διάστημα ενός μήνα έχουν δώσει δύο παιχνίδια, αφού αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με ΑΕΛ, ΑΕΚ και ακολούθησε η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Πέρσι η κάθε ομάδα κέρδισε το παιχνίδι της έδρας της με 2-0. Πρόπερσι η κάθε ομάδα κέρδισε εκτός έδρας με 2-1. Και το 2013-14 έφεραν και στα δύο παιχνίδια 0-0.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να θέλει να κάνει το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα πριν από την επόμενη υποχρέωση με την Αϊντχόφεν στο Europa League. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει και τα πέντε τελευταία μεταξύ τους, μετά τη νίκη του ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα στις 8 Ιανουαρίου 2017 με 1-0 (16’ σουτ Τζημόπουλος) σε ένα παιχνίδι, που είχε αναβληθεί από την αρχή του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής



Η επόμενη (10η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x