Ελλάδα

Και τρίτος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ

Μετά τους Ψαρρόπουλο και Ζαγοράκη, προκύπτει και νέος πιθανός υποψήφιος.

Οι εκλογές της ΕΠΟ φαίνεται πως δεν θα είναι κούρσα για δύο, αλλά για τρεις. Όπως αναφέρει η Live Sport, στο τραπέζι για υποψηφιότητα έχει πέσει και τρίτο όνομα, πέρα από εκείνα του Σταύρου Ψαρρόπουλου και του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 έχει θέσει κάποιους όρους για να κατέβει στις εκλογές και μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία, για το λόγο αυτό έχει συζητηθεί και το ενδεχόμενο να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. Μάλιστα, το άτομα αυτό φέρεται να έχει περισσότερες πιθανότητες εκλογές από τον Ψαρρόπουλο, εφόσον δεν επιβεβαιωθεί πως φαβορί είναι ο «Ζαγόρ».

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για ένα άφθαρτο πρόσωπο, που διακρίνεται για την σοβαρότητά του, αποτελεί 100% επιλογή της ΑΕΚ (που έχει μεγάλη ισχύ στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ) και ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, συνεπώς δεν θα υπάρχουν κυβερνητικές αντιρρήσεις αν «στραβώσει» η υποψηφιότητα Ζαγοράκη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο λέγεται πως ακόμη κι αν δεν εκλεγεί στην προεδρία της ΕΠΟ, θα έχει ρόλο στην επόμενη μέρα της ομοσπονδίας και θα καταλάβει μια σημαντική θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x