Stoiximan Super League

Στο Αγρίνιο δοκιμάζεται το σερί του Ολυμπιακού

Τη νίκη με την οποία θα πάει στην Τούμπα με διψήφια διαφορά βαθμών από τον ΠΑΟΚ θα επιδιώξει σήμερα ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο.

Με φόρα από τα θετικά αποτελέσματα και τις μεγάλες σε σκορ νίκες πηγαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες δίνουν απόψε το δεύτερο από τα τρία στη σειρά εκτός έδρας παιχνίδια τους, αφού έπαιξαν στην Τρίπολη με τον Αστέρα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη με την οποία θα βρεθούν με διψήφια διαφορά βαθμών στη Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Αξίζει να θυμίσουμε πως στην Αρκαδία ο Ολυμπιοακός έφτασε τα 29 παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς ήττα, κοντεύοντας μάλιστα να κλείσει δύο χρόνια αήττητος, από τις 10 Φεβρουαρίου 2019, όταν ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Έχει 21 νίκες και οκτώ ισοπαλίες σε αυτά τα 29 παιχνίδια και έχει σκοράρει σε όλα.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός έκανε δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και μάζεψε 7 βαθμούς, αφού δεν είχε νίκη στα 10 πρώτα και μετρούσε μόλις τέσσερις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής



Η επόμενη (17η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x