Euroleague

Σλούκας και Ντόρσεϊ στην πεντάδα της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Δύο διεθνείς, ο Κώστας Σλούκας και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, επελέγησαν από τους συντάκτες του sport-fm.gr στην πεντάδα της αγωνιστικής.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, καθώς οι μεγάλες εμφανίσεις ήταν πολλές, αλλά οι συντάκτες του sport-fm.gr επέλεξαν τους κορυφαίους της 18ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Δίχως… φουστανέλες, έδωσαν δύο από τις θέσεις στην καλύτερη πεντάδα σε δικά μας παιδιά, τον Κώστα Σλούκα και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, οι οποίοι πλαισιώνονται από τους Βασίλιε Μίσιτς, Τζόφρι Λοβέρν και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Κώστας Σλούκας: Ήταν ο κύριος, αλλά όχι ο μοναδικός, λόγος που ο Ολυμπιακός πήρε τη μεγάλη νίκη με 84-82 επί της Μπάγερν. Οργάνωσε μαεστρικά (7 ασίστ), εκτέλεσε αποφασιστικά (24 πόντους με 5/5 βολές, 5/11 δίποντα, 3/4 τρίποντα), βοήθησε και αμυντικά (3 κλεψίματα, 3 ριμπάουντ) «λιώνοντας» στο παρκέ για 35 λεπτά και παίζοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Με διαφορά η καλύτερη εμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα και η πιστοποίηση πως είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας.



Βασίλιε Μίσιτς: Σε μια χρονιά με τεράστια σκαμπανεβάσματα για την Εφές, παραμένει ο παίκτης με τη μεγαλύτερη συνέπεια. Στην άνετη νίκη επί της Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» με 102-80, ο Σέρβος γκαρντ τα έκανε όλα καλά. Έχοντας 23 πόντους (5/5 βολές, 3/6 δίποντα, 4/5 τρίποντα), 9 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα σε περίπου 31 λεπτά συγκέντρωσε 35 στο ranking κι έδειξε το δρόμο για την έκτη νίκη της ομάδας του φέτος εκτός έδρας.



Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ήταν… on fire στο Βερολίνο συμβάλλοντας αποφασιστικά στη νίκη της Μακάμπι με 85-73. Ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ με διαδοχικά μεγάλα σουτ αποθάρρυνε κάθε προσπάθεια της Άλμπα να ξαναμπεί στο ματς. Σε 21 λεπτά στο παρκέ είχε 25 πόντους με 4/6 βολές, 3/3 δίποντα και 5/7 τρίποντα, μαζί με 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.



Τζόφρι Λοβέρν: Ο Γάλλος ψηλός έκανε βραδιά καριέρας στον περίπατο της Ζαλγκίρις επί της Χίμκι με 102-75. Θυμίζοντας τους λόγους που έπαιξε και στο ΝΒΑ, έστησε πάρτι κάτω από τα καλάθια κάνοντας ατομικό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα σε πόντους με 29 (με 3/3 βολές και 13/14 δίποντα) και ranking με 38 κερδίζοντας και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.



Αρτούρας Γκουντάιτις: Ο σέντερ της Ζενίτ ήταν απλά ασταμάτητος στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (77-89). Με τον Κέβιν Πάνγκος να τον αξιοποιεί άψογα, ο Λιθουανός σέντερ έκανε την καλύτερη εμφάνισή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που φάνηκε να αναχαιτίζει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Σε 26 λεπτά εν δράση έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους με 25 (10/13 δίποντα, 5/6 βολές), ενώ είχε ακόμη 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα παίζοντας και για τον απόντα Άλεξ Πόιθρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x