Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Τα βαριά χαρτιά «καθάρισαν» και πάλι για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναιτωλικό. Τι… ψάρια έπιασε ο Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σαρωτικός αυτήν τη φορά, αλλά νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 16η αγωνιστική της Super League 1. To sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες X τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, που ξεμπλόκαραν και πάλι με τον Ελ Αραμπί, ενώ είχαν τον Βαλμπουενά να ξεκλειδώνει την αντίπαλη άμυνα με την ασίστ.

Η βαθμολογία με άριστα το 10:
Τζολάκης (7): Δεν ευθύνεται στο γκολ που δέχθηκε, καθώς είναι εξαιρετικό το τελείωμα του Ταχάρ. Στις υπόλοιπες φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει στάθηκε στο ύψος του και έδειξε σταθερότητα. Αν και επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό. Η μοναδική σημαντική επέμβαση ήταν στο ξεκίνημα στο γύρισμα του Μάζουρεκ, ενώ μετά το 1-1 βγάζει το σουτ του Αζάντι, δίχως να γνωρίζει ότι θα υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Ρέαμπτσιουκ (6): Θετικό το πρόσημο συνολικά, αλλά η εμφάνισή του είχε τα καλά της και τα… ερωτηματικά της. Τα σχόλια που τον συνοδεύουν επιβεβαιώθηκαν. Είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει επιθετικά, αφού ανεβαίνει συνέχεια. Δεν ήταν το ίδιο συνεπής αμυντικά, δείχνοντας ότι δεν είναι το δυνατό του σημείο, ενώ έχασε τον παίκτη του σε κάποιες φάσεις.

Ντρέγκερ (7): Συνολικά καλός. Έφτιαξε το 1-0 του Ολυμπιακού, ενώ μοίρασε στον Μασούρα για το 2-0 στο 35’, ασχέτως αν δεν το έβαλε ο Μασούρας. Δεν σκίζει στην άμυνα, αλλά δεν εκτέθηκε.

Σισέ (6): Δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα, δεν χρειάστηκε να επέμβει σε πολλές φάσεις πλην του διαστήματος που προκάλεσε προβλήματα ο Παναιτωλικός στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους. Έχασε τη θέση του σε κάποιες φάσεις σε εκείνο το σημείο.

Μπα (6): Ισχύει πάνω κάτω ό,τι και για τον Σισέ. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι υστέρησε, αλλά δεν ήταν αψεγάδιαστη η παρουσία του.

Εμβιλά (7): Σε γενικές γραμμές ήταν ο κλασικός Εμβιλά. Σταθερός και συνεπής στα καθήκοντά του, αλλά έδειξε κάπως κουρασμένος και είναι λογικό. Δεν ήταν τόσο επιδραστικός όσο σε άλλα παιχνίδια. Χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 61’ για το 1-2, αλλά δεν το πλήρωσε εν τέλει η ομάδα του.

Καμαρά (6): Έπειτα από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων, όπως με ΑΕΚ και Αστέρα, κινήθηκε σε πιο ρηχά νερά. Δεν ήταν τόσο καλός και πιθανόν να κράτησε και δυνάμεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Φορτούνης (7): Στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν από τους διακριθέντες, αφού άνοιξε το σκορ με το γκολ του. Δίχως να κινηθεί, πάντως, στα δικά του στάνταρ, αλλά υστέρησε κιόλας.

Μασούρας (5): Όχι από τις καλές του εμφανίσεις. Έκανε την προσπάθειά του, κράτησε τη θέση του, αλλά έδειξε να θέλει φρεσκάδα, ενώ κλώτσησε σημαντική ευκαιρία για το 2-0 στο 35’ που θα έκανε πιο εύκολη την κατάσταση.

Μπρούμα (5): Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και σε αυτό δεν έδειξε πολλά. Κινήθηκε πιο χαμηλά σε σχέση με τις πρόσφατες εμφανίσεις, όπου είχε βρει ρυθμό, δεν απείλησε ίδιαίτερα. Στο 28’ δεν μπήκε δυνατά στη φάση, ώστε να απειλήσει τον Κνετ.

Βαλμπουενά (8): Ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα με ασίστ ξανά και ήταν από τους πλέον καθοριστικούς στη νίκη του Ολυμπιακού, μαζί με τον Ελ Αραμπί. Η κάθετη που βγάζει στο 2-1 είναι εντυπωσιακή, αφού είναι σχεδόν πεσμένος, ενώ από δικό του κόρνερ (με τον Μαροκινό να κάνει κεφαλιά-πάσα) προέκυψε μια από τις δύο μεγάλες φάσεις των Πειραιωτών μετά το 1-1.

Ελ Αραμπί (8): Πρωταγωνιστής και πάλι. Αφού έβγαλε τα… κάστανα από τη «φωτιά» σε ένα σημείο που είχε μπλοκάρει η ομάδα του. Το γκολ που βγάζει δεν είναι δύσκολο για παίκτη του επιπέδου του, αλλά έκανε ξανά τη δουλειά του. Είχε σημαντική χαμένη ευκαιρία στο 1-1 στο 52’, ενώ με την κεφαλιά του σερβίρει στον Εμβιλά (61’) που χάνει μεγάλη ευκαιρία.

Ραντζέλοβιτς (5): Μοιράστηκε με τον Μπρούμα τη θέση δεξιά, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στο τέλος χρειάστηκε να βοηθήσει και ως δεξιός μπακ.

Βρουσάι (5): Δεν μπήκε ιδιαίτερα στο κλίμα του αγώνα στα περίπου 30 λεπτά που αγωνίστηκε, δεν ήταν τόσο δραστήριος όσο άλλες φορές.

Χασάν (-): Μπήκε στα… χασομέρια, ώστε να πάρει ώθηση για τη συνέχεια, αλλά και για να ροκανίσει χρόνο η ομάδα του και δεν μπορεί να κριθεί.

Παναιτωλικός
Από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν αναμφίβολα ο Ταχάρ που πέτυχε εντυπωσιακό γκολ και βοήθησε την ομάδα του να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως και ο Αριγίμπι που έβγαλε την ασίστ, παρότι έγινε αλλαγή. Μαλής και Κωνσταντόπουλος τα πήγαν σχετικά καλά. Όσο είχε δυνάμεις προκάλεσε προβλήματα ο Μάζουρεκ. Ο Κνετ είχε μια πολύ καλή επέμβαση στο 35' στο σουτ του Μασούρα.

Διαβάστε ακόμη:

Είχε… γαλλικό κλειδί ο Ολυμπιακός

Τα highlights από το Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει σε άλλα ματς»

Είχε… γαλλικό κλειδί ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x