Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη με ΑΕΛ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ και «καίγεται» για νίκη, παρά τις πολλές απουσίες που δυσκολεύουν το έργο του.

Υποχρεωμένος να κερδίσει, αν θέλει να συνεχίσει τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Super League, είναι ο Παναθηναϊκός στην αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει και πάλι γεμάτο απουσιολόγιο. Πέραν των Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες και Σάντσες, εκτός μάχης είναι και οι τιμωρημένοι Μακέντα και Ζαγαρίτης. Συνεπώς μιλάμε για απουσίες έξι βασικών παικτών, που δυσκολεύουν πολύ το έργο των «πράσινων», που όμως έχουν μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε ακολουθεί την επόμενη Κυριακή το κρίσιμο ματς με τον Άρη στο «Βικελίδης».

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Χατζηθεοδωρίδης αναμένεται να παίξει βασικός μετά από τον Ιούλιο. Ο Χουάνκαρ θα καλύψει ξανά τη θέση του δεξιού μπακ με ανάποδο πόδι, ενώ οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα είναι το δίδυμο στόπερ μπροστά από τον Διούδη. Οι Αλεξανδρόπουλος και Βέλεθ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Χατζηγιοβάνη και Αϊτόρ στα άκρα και τον Καρλίτος να κινείται κοντά στον Ιωαννίδη στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής, Κονάν.

Διαβάστε επίσης:
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΑΕΛ
Αϊτόρ: «Πρόκληση να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x