Ελλάδα

Γιαννόπουλος: «Είναι κρίμα να βλέπεις την ΑΕΚ αποδεκατισμένη»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος με δηλώσεις του μετά τη νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ (75-82) αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του και στις πολλές απουσίες που είχαν απόψε.

Ο Προμηθέας ήταν ο μεγάλος νικητή στο εξ αναβολής ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (75-82).

Ο πρώην παίκτης της «Ένωσης», Χάρης Γιαννόπουλος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη τη μεγάλη νίκη του Προμηθέα. Ο 31χρονος φόργουρντ, μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στις απουσίες που είχαν να διαχειριστούν οι δύο ομάδες, αλλά και στη σχέση του με τον σύλλογο της Πάτρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε και εμείς απουσίες όπως και η ΑΕΚ. Έπρεπε να χαμηλώσουμε το σχήμα και να πιέσουμε. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Μας βγήκε. Η ΑΕΚ είχε απουσίες και ελπίζω να μην έχει στο μέλλον. Είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να πετύχει τους στόχους της και είναι κρίμα να την βλέπεις αποδεκατισμένη.

Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε οι ομάδες να λειτουργούν σωστά και επαγγελματικά, ώστε να είναι όλα καλύτερα στο πρωτάθλημα».


Για τους τραυματισμούς στον Προμηθέα το προηγούμενο διάστημα: «Μας στοίχισε. Στο Eurocup είχαμε σταθερά απουσίες. Είναι καλό όμως τώρα, γιατί ελπίζουμε ότι δεν θα νοσήσουμε στη συνέχεια. Είχαμε και τραυματισμούς. Πιεστήκαμε για αποτελέσματα, δεν είχαμε χρόνο. Ο Γκάρετ τραυματίστηκε, δεν βρήκε ποτέ ρυθμό. Είναι περισσότερο η ατυχία».

Για το πώς αισθάνεται στον Προμηθέα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Το διασκεδάζω. Ο κόουτς Γιατράς και το σωματείο με εμπιστεύονται».



Διαβάστε ακόμα:

Παπαθεοδώρου: «Κάναμε πολλά λάθη, ο Προμηθέας βρήκε τις λύσεις»
Έχει πάρει τον... αέρα της ΑΕΚ ο Προμηθέας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x