Ελλάδα

Σοκάρει ο Τσάτσος: «Είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη»

Κραυγή αγωνίας από τον Σωτήρη Τσάτσο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις χαμηλές κατηγορίες (και) του ποδοσφαίρου, λόγω της απραξίας

Τουλάχιστον δραματική μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στις χαμηλές κατηγορίες του ποδοσφαίρου, λόγω της απραξίας εξαιτίας των μέτρων που έχουν παρθεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Ο Σωτήρης Τσάτσος, ο οποίος αγωνίζεται στον ΑΟ Διαβολιτσίου, μίλησε στον «105.5 Στο Κόκκινο» και έκανε λόγω για απόπειρα αυτοκτονίας από τρεις αθλητές στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε. Εχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3.5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση.

Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ για την συγκέντρωση της Παρασκευής δήλωσε πως:

«Θα γίνει μια ειρηνική και ιστορική διαδήλωση στο Σύνταγμα, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά να βγούμε αθλητές στο δρόμο, είναι ένα σημάδι πως κάτι αρχίζει και αλλάζει για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και για μας και για τα νέα παιδιά. Στα σχολεία τα παιδιά δεν κινδυνεύουν αλλά εμείς στο γήπεδο 9.000 τετραγωνικών είναι επικίνδυνα;
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x