Ελλάδα

Γκιουλιστάνης: «Το 55% των σωματείων στο μπάσκετ θα αποφασίζει για το σύνολο του αθλήματος»

Η συνέντευξη του Κύνωμα Γκιουλιστάνη στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6...

Δύο μεγάλα προβλήματα που έχουν σχέση με τον χώρο του μπάσκετ ανέδειξε ο Κύμων Γκιουλιστάνης, μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Μπαμ Και Κάτω», με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη.

Αρχικά ενημέρωσε πως λόγω των μεγάλων προβλημάτων τα οποία έχουν δημιουργηθεί –κυρίως- λόγω του κορωνοϊού δεν έχουν μπορέσει όλα τα σωματεία, να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για να ενταχθούν στο ηλεκτρονικό μητρώο. Ενημέρωσε ότι μόνο τα 515 σωματεία έχουν ενταχθεί στο μητρώο την στιγμή που ο συνολικός αριθμός τους ξεπερνά τα 1000 ενεργά σωματεία.

«Δημιουργείται ένα πρόβλημα δημοκρατικότητας, έτσι... Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το 55% των σωματείων θα αποφασίσει για το 100% των σωματείων του αθλήματος», ανέφερε ο Κύμων Γκιουλιστάνης.

Στη συνέχεια ενημέρωσε πως ο Λευτέρης Αυγενάκης με σχετικό έγγραφο στους δήμους ενημερώνει ότι μπορούν να δίνουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στον δήμο τους μόνο στα σωματεία που έχουν κάνει τις δηλώσεις τους στο μητρώο. Κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να μην έχουν χώρο να γυμναστούν αθλητές από σωματεία με μεγάλη ιστορία.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x