NBA

Κιούμπαν σε δημοσιογράφο για την κριτική στον Ντόντσιτς: «Άντε γα@@@!»

Δημοσιογράφος του ESPN χαρακτήρισε «γκρινιάρη» τον Λούκα Ντόντσιτς, με τον ιδιοκτήτη των Μάβερικς να τον… στολίζει σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή!

Οι Μάβερικς δεν έχουν μπει και με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν, με το ρεκόρ τους να είναι αρνητικό και στο 9-14. Ένας από τους παίκτες που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα… πυρά για την πορεία της ομάδας του Ντάλας, είναι φυσικά ο ηγέτης της, Λούκα Ντόντσιτς.

Μάλιστα, σε μία πρόσφατη τοποθέτησή του o Ζακ Λόου, ο οποίος είναι ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος του ESPN, είχε χαρακτήρισε πολύ «γκρινιάρη» τον Σλοβένο γκαρντ, καθώς -όπως το αιτιολόγησε- αναλώνεται πολύ περισσότερο στον… διάλογο με τους διαιτητές, ζητώντας κάποια σφυρίγματα.

Από ‘κει και πέρα, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος όταν ζητήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη τοποθέτηση αυτή για τον Ντόντσιτς, εκείνος όχι μόνο άπλωσε… ασπίδα στον παίκτη του, αλλά… στόλισε και τον δημοσιογράφο!

«Θα σου πω ακριβώς τι πιστεύω: Άντε γα@@@, Ζακ Λόου, δεν έχεις ιδέα!», είπε αρχικά ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης των Τεξανών στην εκπομπή «Cari & Jemele Won’t Stick to Sports», για να προσθέσει:

«Γνωρίζω τον Λούκα. Δεν είναι μεγάλος γκρινιάρης. Είναι παθιασμένος. Νοιάζεται και θέλει να νικάει. Δεν είναι από τους Ευρωπαίους παίκτες που τους βλέπεις να… παρακαλούν όλη την ώρα και να μιλούν σε μία ή… πέντε διαφορετικές γλώσσες. Αλλά, όχι δεν είναι γκρινιάρης. Είναι ταλαντούχος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x