Stoiximan Super League

Με τους «νέους» στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει σήμερα ο Παναθηναϊκός, μετά την γκέλα με την Λαμία την προηγούμενη εβδομάδα. Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Περιστέρι, όπου αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο, με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του (19:30, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Τα δυτικά προάστια έχουν αποδειχθεί… αφιλόξενα στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος και ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει οι παίκτες του να βγάλουν αντίδραση μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο.

Το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το -4 από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη που προπορεύονται ή να το μειώσει ανάλογα με τα αποτελέσματα των Θεσσαλονικέων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη.

Ο Αλεξανδρόπουλος θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τον Μαουρίσιο και τον Βιγιαφάνιες. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Αϊτόρ, ο Καμπετσής και ο Ιωαννίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Νιάς, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλος και Μολό. Εκτός έμειναν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία.

Διαβάστε ακόμη

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά
ΠΑΣ Γιάννινα: Ζήτησε αλλαγή έδρας από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο
Παρουσίασε τον Ζαγαρίτη η Πάρμα: «Παίζω πάντα με καρδιά, πρότυπα Ζέεντορφ-Άλμπα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x