Super League 2

Ανέλαβε τον Απόλλωνα Λάρισας ο Φραντζέσκος

Νέος προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας ο Κώστας Φραντζέσκος, που αντικατέστησε τον Γιάννη Μάγγο.

Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας για την θέση του πρώτου προπονητή, καθώς ο Κώστας Φραντζέσκος ανέλαβε την ομάδα της Super League 2.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων θα δουλέψει για πρώτη φορά σε αυτό το πόστο, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Μάγγο.

Ο 52χρονος εργάστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής των «πρασίνων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μετά από λεπτομερή έρευνα και αφού εξέτασε αρκετές περιπτώσεις γνωστών προπονητών, κατέληξε, βάση των όσων επιθυμούσε για την όσο καλύτερη επιλογή της, σε έναν αρκετά γνωστό και ανερχόμενο τεχνικό του Ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου.

Ο άνθρωπος με το ήθος και το κύρος, που άπαντες συμφωνούν, αυτός που ανέδειξε όλους τους νέους παίκτες που παίζουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο επί 12 χρόνια τεχνικός των Κ-17 και Κ-19 του αθηναϊκού συλλόγου και πασίγνωστος πρώην διεθνής άσος, ο κ. Κώστας Φραντζέσκος είναι πλέον ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας.

Ο κ. Φραντζέσκος βρέθηκε στην Λάρισα, στα γραφεία του Απόλλωνα στο κέντρο της πόλης και αφού συζήτησε τα τυπικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας.

Τον κ. Φραντζέσκο παρουσίασε ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου. Coach καλή επιτυχία στο έργο σου και όλοι θα είμαστε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς για το καλύτερο του Απόλλωνα μας»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x