Super League 2

Τέζαρε την Ξάνθη στο παρά... δύο ο Εργοτέλης – Πρώτη νίκη για Δόξα Δράμας

Στην πρώτη της φετινή ήττα (2-1) οδήγησε την Ξάνθη ο Εργοτέλης με γκολ του Μπουρσέλη στο 88'. Απέδρασε από την Ιεράπετρα η Δόξα Δράμας (3-2 τον ΟΦΙ). Μοιρασιά στη Λειβαδιεά

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει δυναμικά ο Εργοτέλης, ο οποίος οδήγησε την Ξάνθη στην πρώτη της φετινή ήττα, επικρατώντας με 2-1 στο Παγκρήτιο, για την έκτη αγωνιστική της Super League 2.

Οι Κρητικοί άφησαν οριστικά πίσω την κακή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα και πανηγύρισαν την τρίτη σερί τους νίκη, που τους ανέβασε στην τέταρτη θέση με εννιά βαθμούς -και ματς λιγότερο από τους πρωτοπόρους Λεβαδειακό και Διαγόρα.

Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Τάιρον Κόνραντ με σουτ κεραυνό μέσα στην περιοχή, ενώ οι Ξανθιώτες ισοφάρισαν στο 50' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάτου. Την παράβαση έκανε ο Μαζουλουξής, που ανέτρεψε τον Σιατραβάνη μέσα στην περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συνέχεια για το γκολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που το πέτυχαν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Δύο λεπτά πριν το φινάλε του 90λεπτου, ο Μπουρσέλης έπιασε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.





Διεύρυναν το αήττητο σερί τους , αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την ισοπαλία Διαγόρας και Λεβαδειακός που έμειναν στο 0-0 στη Λιβαδειά.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν με 10, ωστόσο κανείς τους δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τους βοηθούσαν να αποσπαστούν από τους υπόλοιπους.

Από το παιχνίδι έλειψαν οι... έντονες συγκινήσεις, αφού κανείς από τους δύο δεν απείλησε ιδιαίτερα, ωστόσο ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησε την καλύτερη στιγμή του ματς, όταν το σουτ του Συμελίδη πέρασε άουτ .



Την πρώτη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Δόξα Δράμας που πέρασε με 3-2 από την Ιεράπετρα.

Οι Δραμινοί μπήκαν αγριεμένοι στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο τρίτο λεπτό με γκολ του Μαυριά, ενώ στο 21' ο Βάντερσον διπλασίασε τα τέρματα τους.

Ο Λεμονής μέιωσε για τον ΟΦΙ στο 31', όμως η Δόξα αύξησε ξανά το προβάδισμά της στο 51', ψαλιδίζοντας τις ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι καλό. Ο Γκίνι στο 66' τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι, ενώ ο Χατζιπιρπιρίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει.



Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου 0-0

Εργοτέλης-Ξάνθη 2-1
(19' Κόνραντ, 88' Μπουρσέλης – 50' Τάτος)

Ιεράπετρα-Δόξα Δράμας 2-3
(31' Λεμονής, 66' Γκίνη– 3' Μαυρίας, 21' Βάντερσον, 51' Αγγελόπουλος)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Απόλλων Λάρισας-Καραϊσκάκης
Παναχαϊκή-Ιωνικός
Χανιά-Τρίκαλα

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Διαγόρας Ρόδου-Χανιά (14:00)
Τρίκαλα-Εργοτέλης (14:00)
Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή (15:00)
Καραϊσκάκης-Ξάνθη (15:00)
Λεβαδειακός-Ιεράπετρα (15:00)
Ιωνικός-Απόλλων Λάρισας (15:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x