Ελλάδα

Μασλαρινός: «Είχαμε υπομονή και συγκεντρωμένοι σε μυαλό και κορμί»

Στην πνευματική διαύγεια των διεθνών της Εθνικής μπάσκετ γυναικών στάθηκε ο Βασίλης Μασλαρινός μετά τη νίκη επί της Βουλγαρίας και την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2022.

Ο Βασίλης Μασλαρινός τόνισε πως έπρεπε να παλέψουν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και «αποθέωσε» τις αθλήτριες του για την υπομονή που έδειξαν, αφού ήθελαν μια μεγάλη διαφορά και την πέτυχαν οριακά, θεωρώντας πως έχουν αποδείξει στο παρελθόν τι μπορούν να καταφέρουν.

Αναλυτικά: «Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να παλέψουμε και τα 40’ κάθε μπάλα, κάθε φάση. Γνωρίζαμε ότι δεν θα είχαμε εύκολο έργο. Μόνο αυτές οι παίκτριες θα μπορούσαν να καταφέρουν αυτό που πετύχαμε. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, ‘χτίζαμε’ σιγά σιγά διαφορά και στο τέλος ήμασταν αυτοί που χαμογελάσαμε.

Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να παραμείνουμε πνευματικά και σωματικά σταθεροί και συγκεντρωμένοι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας, που ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη, καθώς κυνηγούσαμε μεγάλο σκορ. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα και σε όλο το stuff για όσα έκαναν, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη.

Αυτή η Εθνική έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να καταφέρει μεγάλα πράγματα. Πήραμε την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ, που ήταν ο μεγάλος μας στόχος, και πλέον πάμε για τον επόμενο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x