Κύπελλο Ελλάδας

«Ανάσες» σε πέντε δίνει ο Μπόλονι με ΠΑΣ

Πέντε ποδοσφαιριστές θα αφήσει στην Αθήνα ο Λάζλο Μπόλονι για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ολοκληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως σκέφτεται να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και παράλληλα να δώσει μία ευκαιρία σε κάποιους άλλους για να μπορέσουν να αποδείξουν πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ούτως ή άλλως, δεν υπολογίζει τον Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ έχει μία ελαφρά διάσειση από τον αγώνα με τον Ατρόμητο και θα προφυλαχθεί για να είναι πανέτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μπόλονι αναμένεται να ξεκουράσει τους Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσή και Μολό, οι οποίοι αναμένεται σήμερα να προπονηθούν με το β’ γκρουπ και να αποκλειστούν από την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει νέα πρόσωπα στα άκρα της άμυνας. Ο Σάντσες, από τη στιγμή που θα λείψει ο Μολό, θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ και στα αριστερά θα είναι ο Χουάνκαρ, αφού εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών για την αποβολή του στο Πανθεσσαλικό.

Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία ΠΑΕ – Ερασιτέχνη για Βοτανικό, απομένουν οι ανακοινώσεις
Επίσκεψη Θύρας 13 στο Κορωπί: «Πάρτε Κύπελλο, βγείτε Ευρώπη, νικήστε τον Ολυμπιακό»
Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό ο Σένκεφελντ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x