Ιταλία

Ρόμα: Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Πελεγκρίνι

Στόχος των «τζιαλορόσι» να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τον Λορέντζο Πελεγκρίνι.

Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι αναμφίβολα αποτελεί ένα μεγάλο «κεφάλαιο» για το μέλλον της Ρόμα. Αυτό άλλωστε είχε υποστηρίξει το προηγούμενο διάστημα ο γενικός διευθυντής των «τζιαλορόσι», Τιάγκο Πίντο, τονίζοντας πως: «Αντιπροσωπεύει την αξία της ομάδας, δουλεύει σκληρά και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον σύλλογο».

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η διοίκηση των Ρωμαίων και η πλευρά του παίκτη θα έχουν συνάντηση τις επόμενες εβδομάδες ώστε να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους. Να τονίσουμε, πως το συμβόλαιο του 24χρονου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Μάλιστα, πρόθεση της Ρόμα είναι να προσφέρει νέο πενταετές συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές στον παίκτη, που θα αγγίξουν τα 3.5 εκ. ευρώ ετησίως. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας θέλει να αφαιρέσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 30 εκ. ευρώ, καθώς με βάση την αξία του Πελεγκρίνι το ποσό αυτό θεωρείται αρκετά ελκυστικό για τους ενδιαφερόμενους.

Ο Ιταλός διεθνής πραγματοποιεί φέτος την πιο καλή σεζόν της καριέρας του, μετρώντας 26 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x