Europa League

Το «τρικ» του Μαρτίνς με Μασούρα

Με 4-2-3-1 θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αϊντχόφεν και ο Πέντρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει ειδικό ρόλο στον Γιώργο Μασούρα.

Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Αϊντχόφεν στο αυριανό παιχνίδι για τη φάση των «32» του Europa League επεξεργάζεται ο Πέντρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής προβληματίζεται για τον σχηματισμό με τον οποίο θα παρατάξει τους Πειραιώτες, αφού ο Γιάν Εμβιλά μόνο με… θαύμα θα προλάβει να είναι έτοιμος για να παίξει κόντρα στους Ολλανδούς.

Κάπως έτσι εκμηδενίζονται οι πιθανότητες οι νταμπλούχοι Ελλάδας να παραταχθούν με 4-3-3 και όλα δείχνουν ότι θα παίξουν με 4-2-3-1.

Σε αυτό το σενάριο φαίνεται πως ο κ. Μαρτίνς σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως άλλο… Φορτούνη τον Μασούρα, μπροστά από τους Καμαρά και Μπουχαλάκη, αφού ο Έλληνας άσος μπορεί να δώσει βοήθειες και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Σε αυτή την περίπτωση, όμως, ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά θα μείνουν στον πάγκο, αφού στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν ο Βρουσάι και Μπρούμα.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Μασούρα πιο μπροστά. Στα πλάγια θα είναι ο Μπρούμα και ο Βρουσάι, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x