Europa League

Καμαρά: «Πολύ σημαντικό να μη δεχτούμε γκολ με PSV»

Στην ανάγκη να κρατήσει ο Ολυμπιακός το μηδέν στην άμυνα κόντρα στην PSV αναφέρθηκε ο Καμαρά.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό κόντρα στην PSV για το Europa League, όπως τόνισε ο Μαντί Καμαρά, που παράλληλα στάθηκε στην ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι» να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καμαρά

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και να μη δεχτούμε γκολ.
Η ομάδα μας έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, όπως ο Βαλμπουενά, ο Εμβιλά και ο Ελ Αραμπί, αλλά και νεότερους παίκτες με πολλή ποιότητα. Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ερωτηθείς για το πώς νιώθουν οι παίκτες σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν παίζοντας ουσιαστικά χωρίς διακοπές και προετοιμασία από τον Ιούνιο, απάντησε: «Η σεζόν είναι έτσι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, έστω κι αν δεν είναι δίπλα μας λόγω των συνθηκών».

Για το αν το παιχνίδι θα κριθεί περισσότερο αμυντικά ή επιθετικά απάντησε: «Ο πιο κατάλληλος είναι ο προπονητής για να απαντήσει σε αυτό, γιατί εκείνος αποφασίζει την τακτική. Όμως εμείς απέναντι σε κάθε ομάδα, ακόμη και με την Άρσεναλ, θέλουμε να κάνουμε παιχνίδι κατοχής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x