Europa League

Άγχος από το πουθενά για τη Χόφενχαϊμ!

Αν και η Χόφενχαϊμ «πάτησε» τη Μόλντε και κατάφερε να προηγηθεί με 3-1, εντέλει είδε τους τυπικά γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 3-3.

Υπό άλλες συνθήκες το 3-3 που έφερε την Πέμπτη (18/2) η Χόφενχαϊμ στο «Εστάντιο ντε λα Θεράμικα» της Ισπανίας επί της τυπικά γηπεδούχου Μόλντε για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Europa League θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, δεδομένου ότι το γερμανικό κλαμπ προηγήθηκε 3-1 -σε ένα ματς που οι τελικές ήταν 26-8 υπέρ του- μόνο ευχαριστημένο δεν μπορεί να το αφήνει. Χάρη στις δύο κεφαλιές του Νταμπούρ στο 8' και στο 28' πήρε γρήγορο προβάδισμα, το οποίο προοιώνιζε μία εύκολη βραδιά.

Στο 41' ο Έλινγκσεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπάουμαν για να μειώσει με μακρινό σουτ σε 2-1. Για να έρθει στο 45'+3' ο Μπαουμγκάρτνερ να δώσει εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ (3-1) στην ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Νταμπούρ να προσπαθεί να φτάσει στο χατ-τρικ. Όμως, από τη μία δεν μέτρησε -μέσω VAR- το τέρμα του στο 55' λόγω οφσάιντ, ενώ από την άλλη είδε τον Λίντε να του λέει «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι στο 63'. Κάτι που στοίχισε στην ομάδα του, η οποία είδε με τη σειρά της τους Νορβηγούς να ισοφαρίζουν με δύο γκολ εντός τεσσάρων λεπτών (70' Άντερσεν και 74' Φοφανά) και να διατηρούν αρκετές ελπίδες για την πρόκριση εν όψει της ρεβάνς στις 25 Φεβρουαρίου.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x