Stoiximan Super League

Πρόβλημα και με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ, χάνει τον Αστέρα Τρίπολης

Ακόμα ένα πρόβλημα εν όψει Αστέρα Τρίπολης για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τσιγκρίνσκι, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό τετρακέφαλο.

Πρόβλημα προέκυψε στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (20/2, 19:30) στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Super League 1. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός αποστολής.

Σε αυτήν δεν θα βρίσκονται ούτε οι Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία αλλά και οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Εκτός για λόγους τακτικής έμεινε και ο Βεντάντ Ραντόνια.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.



Διαβάστε ακόμα:


Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει με την ποιότητα που διαθέτει»

Λόπες σε Λιβάγια: «Κρατώ τη φιλία μας»

Τσακίρης: «Δύσκολα θα έχει τόσο επιθετικό σχήμα η ΑΕΚ όπως με Λάρισα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x