Stoiximan Super League

Με απουσίες για να σπάσει την «κατάρα» η ΑΕΚ

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από έναν μήνα θέλει να πετύχει στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης.

Ένας μήνας έχει περάσει από την τελευταία εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (2-1 επί του Ατρόμητου για την 17η αγωνιστική).

Απόψε η «Ένωση» υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ωστόσο, το έργο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι δύσκολο, αφού έχει αρκετά προβλήματα απουσιών που λιγοστεύουν τις επιλογές του.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Σιμόες, Σάχοφ, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη, ενώ σε αυτούς προστίθενται οι Μαχαίρας και Ραντόνια!

Επίσης, δεν υπάρχουν πλέον ο Ινσούα και ο Λιβάγια, που συνεχίζουν τις καριέρες τους σε Αργεντινή και Κροατία, αντίστοιχα. Όλα αυτά τα θέματα είναι προς επίλυση και είναι γρίφος η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ κόντρα στους Αρκάδες ο Χιμένεθ.

Κάπως έτσι, την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νταντσένκο, Νεντελτσάρου, Λάτσι και Λόπες (ή Μιτάι).

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Μάνταλος. Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Γκαρσία, Τάνκοβιτς και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Χνιντ, Σαμπανάτζοβιτς, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης και Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x