Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «''Δωρίσαμε'' τα γκολ στον Αστέρα, καλύτερος παίκτης στο ματς ο Κρίστιτσιτς» (video)

Στα γκολ που «δώρισε» -όπως υποστήριξε- η ΑΕΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο Χιμένεθ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Κρίστιτσιτς.

Ως δώρα της ομάδας του χαρακτήρισε ο Μανόλο Χιμένεθ τα δύο γκολ που πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς (2-2) με την ΑΕΚ το Σάββατο (20/2). Μία αναμέτρηση, βέβαια, στην οποία θεωρεί ότι η «Ένωση» άξιζε τη νίκη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στην ποιοτική βελτίωση που χρειάζεται το σύνολό του από τη μέση και πίσω, ενώ εξήρε την εμφάνιση του Κρίστιτσιτς.


Αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA για:


-το ματς: «Ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε δύο γκολ, επειδή του τα δωρίσαμε. Από εκεί και πέρα μία ομάδα με πολλά προβλήματα στη φυσική κατάσταση, πρέπει να κάνει μία υπεράνθρωπη προσπάθεια, προκειμένου να γυρίσει το ματς. Με βάση τις ευκαιρίες έπρεπε να κερδίσουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ο Αστέρας είχε μόνο δύο στατικές φάσεις. Έπειτα, ήταν πολύ δύσκολο για μας να γυρίσουμε το ματς».

-την πρόσφατη αναφορά του στην ποιότητα της ΑΕΚ: «Πολύς κόσμος μπορεί να καταλαβαίνει ότι η ποιότητα έχει να κάνει με τη μέση και μπροστά. Ωστόσο, αφορά και τη μέση και πίσω. Και εμείς πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

-τον Κρίστιτσιτς και τη συνέχεια: «Ο Κρίστιτσιτς για μένα σήμερα ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης μας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί παράδειγμα. Αν και έχει κάποια προβλήματα εδώ και μήνες, όποτε τον χρειάζομαι είναι εκεί για να βοηθήσει. Το μόνο που απομένει είναι να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x