Αγγλία

Λίβερπουλ: Τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα μετά από 98 χρόνια

Μία... στοιχειωμένη επίδοση ισοφάρισε η Λίβερπουλ μετά το εντός έδρας 2-0 από την Έβερτον, ενώ έκανε και μία αρνητική πρωτιά από καταβολής Premier League.

Τελειωμό δεν έχει η κατρακύλα της Λίβερπουλ, που έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα μετά το 2-0 από την Έβερτον.

Πέραν του ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο «Άνφιλντ» από την συντοπίτισσα μετά από 22 χρόνια, το αποτέλεσμα αυτό σηματοδότησε την πρώτη φορά από καταβολής Premier League που οι «ρεντς» έχασαν δύο σερί εντός έδρας ματς με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Βλέπετε, είχε προηγηθεί το 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στις 7 Φεβρουαρίου.

Εκτός αυτού, το σερί τεσσάρων ηττών που τρέχουν οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ στο γήπεδό τους σε αγώνες πρωταθλήματος, ισοφάρισε επίδοση από το... 1923, όταν και πάλι ως πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ είχε αντίστοιχα νούμερα.

Η τελευταία εντός έδρας επιτυχία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Premier League χρονολογείται στις 16 Δεκεμβρίου 2020 και το 2-1 με την Τότεναμ, με τους πρωταθλητές να μετρούν έκτοτε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x