Αγγλία

Ο Κλοπ σκέφτεται να μην αφήσει τους διεθνείς της Λίβερπουλ για τα προκριματικά!

Ο Γιούργκεν Κλοπ προβληματίζεται έντονα για τους διεθνείς της Λίβερπουλ.

Μια εξέλιξη που θα σηκώσει πολλή συζήτηση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έρχεται από την Αγγλία. Σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, οι ομάδες της Premier League φτάνουν σε συμφωνία για να μην επιτρέψουν στους διεθνείς τους να παίξουν με τις εθνικές τους ομάδες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εφόσον θα είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε πολυήμερη καραντίνα με την επιστροφή τους.

Παίκτες της Λίβερπουλ, όπως οι Άλισον, Φιρμίνο, Φαμπίνιο και Ζότα εφόσον αποδεσμευτούν για τις εθνικές ομάδες Βραζιλίας και Πορτογαλίας, θα πρέπει να μπουν σε δεκαήμερη καραντίνα όταν επιστρέψουν, καθώς οι χώρες τους είναι στην κόκκινη λίστα του COVID-19 για την Αγγλία.

Η FIFA αναγνωρίζοντας το πρόβλημα έχει ήδη δώσει το δικαίωμα στις ομάδες να αρνηθούν να ελευθερώσουν τους παίκτες τους εφόσον υποχρεούνται να μπουν σε καραντίνα άνω των πέντε ημερών.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους παίκτες μας και μετά να μείνουν για δέκα μέρες σε ξενοδοχείο. Αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες κάθε ομοσπονδίας και εθνικής ομάδας, αλλά είμαστε σε μια περίοδο που δεν μπορούμε να χαροποιήσουμε τους πάντες και πρέπει να καταλάβουμε πως οι παίκτες πληρώνονται από τις ομάδες και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε η προτεραιότητά τους», τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ και πρόσθεσε: «Θα δούμε τι θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες, καθώς ορισμένα παιχνίδια ίσως διεξαχθούν σε άλλες έδρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x