Αγγλία

Όουεν: «Ο Μανέ δεν έπεσε για πέναλτι για να μη σκοράρει ο Σαλάχ»!

Μια τουλάχιστον τραβηγμένη εξήγηση για το γεγονός ότι ο Σαντιό Μανέ προτίμησε να συνεχίσει μια φάση στην οποία θα μπορούσε να πάρει πέναλτι στο Λίβερπουλ-Τσέλσι εξέφρασε ο Μάικλ Όουεν.

Άποψη που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί εξέφρασε για τις σχέσεις Μανέ-Σαλάχ ο Μάικλ Όουεν. Σχολιάζοντας το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο «Optus Sport», ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων» ούτε λίγο, ούτε πολύ, σημείωσε ότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός… σαμποτάρει τον συμπαίκτη του!

Με αφορμή λοιπόν μια φάση όπου ο Μανέ μαρκαρίστηκε μέσα στην περιοχή από τον Κρίστενσεν, αλλά συνέχισε τη φάση, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μία περίπτωση που ο κάθε φίλαθλος της Λίβερπουλ στον κόσμο λογικά φώναξε “πέναλτι”.

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν έπεσε. Δεν τον συμβουλεύω να το κάνει, αλλά συνήθως βλέπεις τους παίκτες να πέφτουν στο έδαφος σε ανάλογες φάσεις. Απλά αναρωτιέμαι αν σκεφτόταν “μισό λεπτό, θα σκοράρω μόνος μου, γιατί αν δεν το κάνω ο Σαλάχ θα εκτελέσει άλλο ένα πέναλτι”.

Ξέρουμε όλοι πόσο ανταγωνιστικοί μεταξύ τους είναι οι επιθετικοί. Ειδικά οι στράικερ, από τη στιγμή που μιλάμε για δύο συμπαίκτες που τα τελευταία χρόνια διεκδικούσαν το Χρυσό Παπούτσι».


Διαβάστε ακόμα:



«Δίνει τον Μαυροπάνο ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Κονατέ η Άρσεναλ»

Μάντσεστερ Σίτι: Απέχει έξι νίκες από το παγκόσμιο ρεκόρ σερί νικών

Άρσεναλ: Πουλάει τον Λακαζέτ το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x