Κύπρος

Τεσσάρα και ελπίδες για Καρμιώτισσα

Σε ένα εντυπωσιακό ματς, η Καρμιώτισσαα Πολεμιδίων νίκησε εντός έδρας 4-2 την ΕΝΠ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδίων επικράτησε 4-2 της ΕΝ Παραλιμνίου εντός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και πήρε μια «ανάσα» στην προσπάθεια της να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, περιμένοντας τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου και απέχοντας -8 από τη σωτηρία και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -2 από την παραμονή.

Στο 8’, ο Ρομό μετά από καταπληκτική πάσα του Σάσι έκανε το 1-0. Στο 22’, η ΕΝΠ ισοφάρισε, καθώς, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο, ο Ρομό στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 33’, όμως «ρέφαρε», αφού, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-1.

Στο 77’, ο Χατζηβασίλης με λόμπα έκανε το 3-1. Στο 90’, ο Φελίπε μείωσε σε 3-2, όμως στο 94’ ο Χατζηβασίλης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Καρμιώτισσα: Κίττος, Στυλιανού, Ευσταθίου, Ρομό, Χριστοφή, Πέρεζ, Ι.Σάσι, Μ.Σάσι (Ντουάρτε 67'), Χατζηβασίλης, Χρίστου, Ρέινολντς

ΕΝΠ: Γκατσέφσκι, Μπάρνι, Ιρέπ (Θεοδώρου 40'), Λουσέρο, Γκάντο, Κοσμάς, Μπαρμπόσα, Κοτσώνης, Μπάλαζιτς, Φελίπε, Νγκο


Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ:

Παρασκευή 5/3
Καρμιώτισσα Πολεμιδίων-ΕΝΠ 4-2
(8', 33' Ρομό, 77', 90'+4' Χατζηβασίλης-22' αυτ. Ρομό, 90' Φελίπε)

Σάββατο 6/3
Πάφος-ΑΠΟΕΛ 16:00

Κυριακή 7/3
Ερμής Αραδίππου-Νέα Σαλαμίνα 16:00

Δευτέρα 8/3
Εθνικός Αχνας-Δόξα Κατωκοπιάς 17:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x