Γαλλία

Με πεντάρα στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας η Λιόν, αποκλεισμός-σοκ για τη Λανς

Κυριαρχική εμφάνιση από τη Λιόν, η οποία επικρατώντας 5-2 της Σοσό σε μονό αγώνα, πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

«Αέρα» προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας η Λιόν, η οποία το Σάββατο (6/3) επικράτησε 5-2 σε μονό εντός έδρας αγώνα της Σοσό.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης -απειλώντας διαρκώς τα αντίπαλα καρέ- από το πρώτο ημίχρονο, στη λήξη του οποίου κατάφεραν να προηγούνται 3-1.

Μάλιστα, πήραν γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στους Μπενλραμί (8’) και Κορνέ (10’). Ο Μπεντιά μείωσε στο 41’ σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σερκί να διαμορφώσει με διαγώνιο σουτ το 3-1.

Η Σοσό μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και σκόραρε εκ νέου με τον Μπεντιά στο 56’. Κάτι που όμως δεν αποθάρρυνε σε καμία περίπτωση τη Λιόν, η οποία «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση με την κεφαλιά του Ντεναγιέρ στο 77’ και το δεύτερο προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση για τον Σερκί στο 87’.



Από τις αναμετρήσεις που έλαβαν χώρα νωρίτερα, ξεχώρισε ο αποκλεισμός-«σοκ» της 5ης στη Ligue 1, Λανς, από τον Ερυθρό Αστέρα της 3ης κατηγορίας (3-2 τελικό σκορ).

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου (6/3) για τους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας:

Αλέ-Μονπελιέ 1-2
Ερυθρός Αστέρας-Λανς 3-2
GFA74-Ανεσί 1-1 (6-5 στα πέναλτι)
Σεντ Λουίς Νιβέγκ-Σεντάν 0-2
Βαλενσιέν-Μετς 0-4
Λε Πουί-Λοριάν 1-0
Σαουμούρ-Μονταγκνάρντ 3-3 (4-3 στα πέναλτι)
Λιόν-Σοσό 5-2
Μπρεστ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x