Stoiximan Super League

Ανσαριφάρντ: «Αφιέρωσα το γκολ στη γυναίκα μου για να γλιτώσω το δώρο των γενεθλίων της»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αφιέρωσε τα γκολ που πέτυχε στη σύζυγό του και δήλωσε χιουμοριστικά πως το έκανε για να γλιτώσει το δώρο των γενεθλίων της.

Μια ιδιαίτερη αφιέρωση έκανε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως σχολίασε, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αύριο είναι τα γενέθλια της συζύγου του και ήθελε πολύ να σκοράρει για να… γλιτώσει το δώρο!

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι της έχει πάρει και άλλο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για τα γκολ που πέτυχε, μετά από 8 ματς: «Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα μου που επιστρέψαμε στη 2η θέση. Μετά τον τραυματισμό μου στο ματς με τον Άρη, έμεινα 3-4 ματς εκτός, ήταν λίγο δύσκολο για μένα να βρω στόχο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα».

Για την εικόνα της ομάδας: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ότι είμαστε καλοί παίκτες και έχουμε ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Μιλήσαμε μεταξύ μας, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε άνετα σήμερα, για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ».

Για τον πανηγυρισμό του στα γκολ: «Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλες τις γυναίκες του κόσμου χρόνια πολλά. Αύριο είναι τα γενέθλια της συζύγου μου, σκεφτόμουν ότι αν σκοράρω θα της αφιερώσω το γκολ στον πανηγυρισμό, για να γλιτώσω δώρο. Τώ
ρα που πήρα και το βραβείο του MVP θα της το πάω σπίτι ως δώρο. Εντάξει. της έχω πάρει ήδη δώρο. Της έκανα λίγο πλάκα…».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x