Stoiximan Super League

«Έπνιξε» τον Παναιτωλικό η τρομερή Λαμία

Με μία εκπληκτική επιθετική παράσταση στο πρώτο μέρος, η Λαμία επιβλήθηκε 3-0 του Παναιτωλικού και έκανε μεγάλο βήμα σωτηρίας.

Ντέρμπι –σωτηρίας- μονάχα στα χαρτιά ήταν τελικά το Παναιτωλικός-Λαμία για την πρεμιέρα των play outs, με τους φιλοξενούμενους να στήνουν... πάρτι στο βροχερό Αγρίνιο, να νικούν με 3-0 και να κάνουν τεράστιο βήμα παραμονής στην Super League 1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντέλετιτς, που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, σε ένα ματς που κρίθηκε από το κιόλας ημίχρονο. Οι Φθιώτες ξέφυγαν έτσι στο +6 από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας και άφησαν την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ισόβαθμη με τον ΟΦΗ και παράλληλα μπλεγμένη σε σενάρια υποβιβασμού.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και για περίπου 20 λεπτά το ματς ήταν μοιρασμένο. Εντέλει, μετά από ένα μακρινό σουτ του Ντάλσιο στο 21’ που μάζεψε ο Επασί, ήρθε το... ξέσπασμα από πλευράς φιλοξενούμενων!

Στο 24’, ο Ντέλετιτς ξέφυγε από τα δεξιά και έβγαλε «γλυκιά» σέντρα για τον Βασιλακάκη, που με έξοχη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Πριν καλά καλά προλάβουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, ήρθε το δεύτερο γκολ από μεριάς Λαμίας, με τον Καραμάνο αυτή τη φορά να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τον Ντέλετιτς να σκοράρει με δυνατό σουτ που άφησε άγαλμα τον Μελίσσα.

Ο εφιάλτης του Παναιτωλικού όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στο 43’, ο Τσότσαλιτς απέτυχε να κόψει την μπαλιά που έγινε από την άμυνα και ο Ρόμανιτς βγήκε μόνος του απέναντι στον Μελίσσα, γράφοντας το 3-0!



Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τον Δέλλα να περάσει... άρον άρον στο ματς τους Γιάκολις, Βέργο και Τσιγγάρα και τους γηπεδούχους να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να μπουν ξανά στο ματς.

Οι Βέργος (46’) και Αριγίμπι (53’) απείλησαν ανεπιτυχώς, με την ώρα να περνά και την απογοήτευση να καταβάλλει τους Αγρινιώτες. Στο 71’ ο Τζανδάρης έφτασε κοντά στο 4-0 όμως το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Τσόσαλιτς στο 87’.

Στο 90+4’ ο Βέργος άγγιξε το γκολ της τιμής όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από πλεονεκτική θέση, με το 3-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

MVP: Ξεκάθαρος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μίλος Ντέλετιτς, που είχε ένα γκολ αλλά και συμμετοχή στα άλλα δύο τέρματα της Λαμίας στο πρώτο μέρος. Από τις κορυφαίες εμφανίσεις του Σέρβου με τους Φθιώτες, καταλυτικός παράγοντας για τη νίκη στο Αγρίνιο.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Καραγκιζόπουλος
4ος: Παπαπέτρου
VAR: Διαμαντόπουλος

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Περέιρα (65’ Ταχάρ), Μεντίνα (46’ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Σκαρντοβέλι, Εντινγκά, Ντάλσιο (46’ Βέργος), Ντίας, Μάζουρεκ (46’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι, Καρέλης (70’ Αζάντι).

Στον πάγκο: Κνετ, Μαλής, Αρσούρα, Μεντόσα.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (78’ Μάντζρεκαρ), Ντέλετιτς (88’ Σαραμαντάς), Καραμάνος, Βασιλακάκης (68’ Μπιάρνασον).

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Βλάχος, Παλαβαντισβίλι, Μπουλούλης, Χατζηστραβός, Βύντρα.

Τα highlights του αγώνα



Το live του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x