Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Τι κάνουν στις πρεμιέρες τους στα πλέι οφ

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός παρουσιάζει η Σούπερ Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League 1.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Με το ξεκίνημα των πλέι οφ αναμένονται βαθμολογικές εξελίξεις. Και αυτό γιατί το πρόγραμμα φέρνει αντίπαλες τις δύο ομάδες που είναι στην 5η και την 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης
Όπως ξεκίνησε την πολύ πετυχημένη κανονική περίοδο, που τον έφερε στην εξάδα και στα πλέι οφ, έτσι ξεκινά και τα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης. Με εντός έδρας παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε στην Τρίπολη στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και σταμάτησε το σερί του Αστέρα Τρίπολης στα 10 παιχνίδια χωρίς ήττα. Ένα σερί, που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας στην κατηγορία. Μάλιστα και οι έξι διαδοχικές νίκες, που έκανε ο Αστέρας από τις 10 Ιανουαρίου ως και τις 7 Φεβρουαρίου είναι ρεκόρ στην ιστορία του στην κατηγορία.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο τελευταίο παιχνίδι φρέναρε την πολύ καλή πορεία του Αστέρα στην Τρίπολη. Εχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μέχρι να χάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός
Από τις 14 Φεβρουαρίου, όταν και έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού, νίκησε και πάλι ένα μήνα μετά, στις 14 Μαρτίου τον ΠΑΟΚ. Ενδιάμεσα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τον ΠΑΣ Γιάννινα με δύο ήττες, έχασε από τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και έφερε ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Εχασε δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, αφού δεν είχε ήττα στα εννέα προηγούμενα, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Έκλεισε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο με δύο ήττες, μετά από αξιόλογη πορεία. Γνώρισε την ήττα από τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες εκτός έδρας. Είχε πέντε χρόνια να κάνει τέσσερα σερί «διπλά».

Μεταξύ τους
Το Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε στην έδρα του 1-0, ενώ στο πρώτο παιχνίδι του 2021 πήρε «λευκή» ισοπαλία. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία, που ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε σε δύο διαδοχικά παιχνίδια μεταξύ τους! Τώρα παίζουν και στην πρεμιέρα των πλέι οφ, πάλι στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας έχει μια νίκη στα επτά τελευταία, αυτή της πρεμιέρας. Και δύο στα 18 τελευταία.

Ο Αστέρας νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ελπίζει για πρώτη φορά να κάνει διαδοχικές νίκες σε παιχνίδια που φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Από τις 18 Φεβρουαρίου 2017, όταν ο Παναθηναϊκός νικούσε στην Τρίπολη με 5-0, πήγε άλλες τέσσερις φορές και δεν νίκησε. Έχασε δύο φορές με 1-0 και έφερε και δύο ισοπαλίες 1-1.

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 4
Ισοπαλίες: 14
Νίκες Παναθηναϊκού: 14
Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 4
Ισοπαλίες: 7
Νίκες Παναθηναϊκού: 5

Τα παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο
13.09.2020: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0
(73’ σουτ Ριέρα)
03.01.2021: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x