Super League 2

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε την Δόξα και την… προσπέρασε

Με γκολ του Αθανασιάδη στο 29’, ο Απόλλωνας κέρδισε 1-0 την Δόξα Δράμας σε εξ αναβολής ματς για την 8η αγωνιστική της SL2 και την άφησε ένα βαθμό πίσω.

Ο Απόλλωνας Λάρισας κέρδισε την Δόξα Δράμας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της φετινής Super League 2, με 1-0, με αποτέλεσμα να την προσπεράσει στη βαθμολογία κατά έναν πόντο.

Το -τρίτο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα- γκολ του Αθανασιάδη με κοντινό σουτ, λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου, ήταν αρκετό για να δώσει το «τρίποντο» στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν μια ακόμα τεράστια ευκαιρία με τον σκόρερ για να «σφραγίσουν» την νίκη τους πριν το πρώτο ημίχρονο…

Ενώ στον αντίποδα οι «μαυραετοί» είχαν την δυνατότητα να φέρουν το ματς στα ίσια, όταν στο 83ο λεπτό ο Βάντερσον έκανε... ότι ήθελε τους αντίπαλους αμυντικούς αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ψηλά άουτ.

Μετά το τελικό αποτέλεσμα, ο Απόλλωνας επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο μη νικηφόρα ματς, την ώρα που η Δόξα γνώρισε την πρώτη της ήττα ύστερα από δύο συνεχόμενες νίκες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Λάρισας (Φρατζέσκος):
Γλύκος, Μόρας, Σκούπρα, Χατζής, Καρρίκι, Γιάκος, Ντα Κάμπο (89' Τζοβάρας), Μπάμπης, Μπαλογιάννης (71' λ.τ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Καμπέρης (78' Γκόλιας).

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης, Μαρινάκης (67' Βάντερσον), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Χάμοντ (90'+1' Νιολάκης), Μπολάκης (85' Φυτόπουλος), Κουτσιανικούλης (85' Μπελεβώνης), Άντερσον, Μπαράνκο (67' Σαμπανίδης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x