Ελλάδα

«Κόλλησε» στην πρεμιέρα της απέναντι στην Κύπρο η Εθνική

Ελλάδα και Κύπρος έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro U21.

Πρεμιέρα με το... αριστερό! Η Εθνική Ελλάδας έμεινε στο 0-0 με την Κύπρο στην πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro U21, ξεκινώντας με απώλεια βαθμών την προσπάθειά της για να φτάσει στα τελικά της διοργάνωσης.

Στα του ματς, η Ελλάδα ήταν καλύτερη απέναντι στην Κύπρο, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ καμία από τις ευκαιρίες. Στο πρώτο τέταρτο η Εθνική ακούμπησε δις το γκολ, αλλά στο 9' ο Ιωαννίδης είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι, ενώ αμέσως μετά ο Εμμανουηλίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Κύπρος μετά το 20λεπτο άρχισε να ισορροπεί και είχε και αυτή δύο μεγάλες στιγμές να σκοράρει, με τον Μανδά να λέει "όχι" στον Ναούμ στο 36' και τον Κακουλή να μην βρίσκει εστία στο αμέσως επόμενο λεπτό από πλεονεκτική θέση, για να κλείσει το ημίχρονο με την Ελλάδα να φτιάχνει νέα φάση με τον Θυμιάνη αλλά τον Κίτο να απομακρύνει.

Με φάση για την Κύπρο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, αλλά ο Μανδάς έβγαλε το σουτ του Κωστή, με τον Κίτο να βγαίνει νικητής σε άλλη μια προσπάθεια με τον Εμμανουηλίδη (66'). Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ανήκε ξανά στην Ελλάδα, αλλά ο Πινακάς στο 87ο λεπτό δεν βρήκε εστία από θέση βολής, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Επόμενο ματς για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα στις 5 Ιουνίου με αντίπαλο το Λιχτενστάιν εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x