Αγγλία

Η γνωριμία του Ντιέγκο Κόστα με τον Τέρι και... ο πόλεμος!

Ο Ντιέγκο Κόστα στην παρουσία του στην Τσέλσι φόρτωνε τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ και κανείς αντίπαλος αμυντικός δεν θα τα έβαζε μαζί του.

Ο Ντιέγκο Κόστα από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην Τσέλσι προετοίμασε άπαντες για το ... μαχητικό του πνεύμα και τις πνευματικές του ανησυχίες, με τον Τζον Τέρι ν' αποκαλύπτει τι συνέβη στην γνωριμία τους!

Ο Ντιέγκο Κόστα στην παρουσία του στην Τσέλσι φόρτωνε τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ και κανείς αντίπαλος αμυντικός δεν θα τα έβαζε μαζί του. Ή μάλλον, θα προσπαθούσαν να τον εκνευρίσουν και να κερδίσουν την αποβολή του καθώς ο Ντιέγκο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, ωστόσο, όταν το μάτι του γυάλιζε, το σκεφτόσουν δυο και τρεις φορές για να τον πλησιάσεις.

Ο Τζον Τέρι θυμήθηκε την πρώτη τους γνωριμία με τη βοήθεια και του Όσκαρ τότε, αποκαλύπτοντας την τρομερή ατάκα του Ισπανού και επιβεβαιώνοντας την... τρέλα που κουβαλάει!

«Ο Όσκαρ ήταν εκείνος που έκανε τις συστάσεις και τον γνώρισε σε εμένα, τον Μάτιτς, τον Κέιχιλ και τον Ιβάνοβιτς. Ο Κόστα ήρθε κατευθείαν σε μένα, με κοίταξε στα μάτια, έτριξε τα δόντια του και μου είπε: “Παω στον πόλεμο... εσύ έρχεσαι μαζί μου”»!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x