Super League 2

Σαρωτικός Λεβαδειακός στη Ρόδο

Σήκωσε κεφάλι ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 4-0 του Διαγόρα στη Ρόδο και επανήλθε στις νίκες και έπιασε κορυφή έστω και προσωρινά. Δύο γκολ ο Κωστή του Ολυμπιακού.

Περίπατος του Λεβαδειακού στη Ρόδο. Οι Βοιωτοί άφησαν πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, επικρατώντας 4-0 του Διαγόρα στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League 2. Με αποτέλεσμα να ανεβεί προσωρινά στην κορυφή.

Πάντως, οι «πράσινοι» έφτασαν στη νίκη πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού το ματς ήταν στο 0-0 μέχρι το 74’ και στο 0-1 μέχρι το 84’. Ο Κωστή άνοιξε το σκορ με πλασέ από έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Πολέτο. Ίδια συνταγή και στο 0-2. Με τον Πολέτο να κάνει ξανά ωραία ενέργεια και τον νεαρό χαφ που ανήκει στον Ολυμπιακό να σκοράρει με περίεργη κεφαλιά. Στο φινάλε οι γηπεδούχοι έριξαν λευκή πετσέτα, ο Πολέτο ανταμείφθηκε στο 90’ για τη συνολική παρουσία του και χρίστηκε σκόρερ, ενώ ο δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Βαγγέλης Θεοχάρης έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στα χασομέρια.



Η 17η αγωνιστική


Σάββατο (27/3)

Ξάνθη-Εργοτέλης 1-0
(67' Μικελτάτζε)

Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός 0-4
(74', 84' Κωστή, 90' Πολέτο, 90+4' Θεοχάρης)

Κυριακή (28/3)
Ιωνικός-Παναχαϊκή (14:45)
Τρίκαλα-Χανιά (14:45)
Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας (14:45)
Δόξα Δράμας-Ιεράπετρα (14:45)

Επόμενη (18η) αγωνιστική
Ξάνθη-ΑΕ Καραϊσκάκης
Απόλλων Λάρισας-Ιωνικός
Εργοτέλης-Τρίκαλα
Παναχαϊκή-Δόξα
Χανιά-Διαγόρας Ρόδου
Ιεράπετρα-Λεβαδειακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x