Super League 2

Συνέχισαν την αναρρίχηση στη βαθμολογία τα Χανιά!

Τα Χανιά έφυγαν με το διπλό από την έδρα των Τρικάλων, και μάλιστα με σχετική άνεση, ανεβαίνοντας έτσι εντός της πρώτης εξάδας της Super League 2.

Την ανοδική του πορεία στην οποία βρίσκονται τον τελευταίο μήνα επιβεβαίωσαν τα Χανιά, τα οποία έφυγαν με σημαντικό διπλό από τα Τρίκαλα (0-2), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου «καθάρισε» ουσιαστικά την υπόθεση νίκης από νωρίς στο ματς, καθώς μόλις στο 11' πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη στο τετ-α-τετ του Καρλίτο, με την άμυνα των γηπεδούχων πάντως να φέρει μεγάλη ευθύνη.

Λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 24', τα Χανιά εκμεταλλεύτηκαν και πάλι τις αμυντικές αδυναμίες των Τρικάλων, με τον Βασιλογιάννη να δίνει «αέρα» δύο τερμάτων στους Κρητικούς μετά από φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ του Γιακουμή.

Με αυτό το αποτέλεσμα, τα Χανιά ανέβηκαν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 πόντους, διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί τους στις έξι αγωνιστικές (4 νίκες). Από την άλλη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν την αγωνιστική... κατρακύλα τους, αφού έφτασαν πλέον τα 11 παιχνίδια χωρίς τρίποντο (5 ήττες).



Η 17η αγωνιστική


Σάββατο (27/3)

Ξάνθη-Εργοτέλης 1-0
(67’ Μικελτάτζε)

Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός 0-4
(74’, 84’ Κωστή, 90’ Πολέτο, 90’+5’ Θεοχάρης)

Κυριακή (28/3)

Τρίκαλα-Χανιά 0-2
(11' Καρλίτο, 24' Βασιλογιάννης)

Ιωνικός-Παναχαϊκή (14:45)
Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας (14:45)
Δόξα Δράμας-Ιεράπετρα (14:45)

Επόμενη (18η) αγωνιστική
Ξάνθη-ΑΕ Καραϊσκάκης
Απόλλων Λάρισας-Ιωνικός
Εργοτέλης-Τρίκαλα
Παναχαϊκή-Δόξα
Χανιά-Διαγόρας Ρόδου
Ιεράπετρα-Λεβαδειακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x