Super League 2

Σπανός: «Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση»

Δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι ο Ιωνικός καταφέρνει να κερδίζει τα παιχνίδια του στο τέλος ο Δημήτρης Σπανός.

Ακόμα μία νίκη (1-0 υποδεχόμενος την Παναχαϊκή) στις καθυστερήσεις στη φετινή Super League 2 πήρε ο Ιωνικός, με τον Δημήτρη Σπανό να πιστεύει ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός. Δηλώνοντας συγκεκριμένα πως «επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση».

Ταυτόχρονα, ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τη διοίκηση Τσιριγώτη, όσο και για τον ομόλογό του στον πάγκο των Πατρινών, Χρήστο Καραπίτσο.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για:

-το αν το παιχνίδι θύμισε ντέρμπι παλαιότερων χρόνων: «Νομίζω ναι. Η Παναχαϊκή όσο λαβωμένη κι αν είναι, όσες ελλείψεις κι αν έχει, νομίζω ότι είναι η μεγάλη Παναχαϊκή. Το ξέραμε, το θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα έχουμε πρόβλημα και ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έβγαλαν, αυτό που λέμε, τον δυναμισμό τους και το μέταλλό τους για άλλη μία φορά».

-το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις ακόμα ενός ματς: «Κοιτάξτε, επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Εγώ βέβαια τα ξέρω, τα βλέπω, τα δουλεύω καθημερινά. Νομίζω ότι θέλουν πολύ να διατηρηθούν εκεί που είναι τώρα».

-την υπόθεση της ανόδου και τη διοίκηση Τσιριγώτη στον Ιωνικό: «Οι περισσότεροι πρόεδροι σε αυτήν την κατηγορία θα πρέπει να πάρουν το παράδειγμα του Τσιριγώτη, για το πώς διοικεί μία ομάδα, το πώς την έχει οργανώσει, πώς την πληρώνει και πόσο πολύ κοντά είναι στους παίκτες και τον προπονητή».

-για τη συνομιλία του με τον τεχνικό της Παναχαϊκής, κ. Καραπίτσο: «Ήταν συμπαίκτης μου, το αίμα νερό δεν γίνεται, τον ξέρω πολλά χρόνια και δεν μπορεί να ξεχαστεί αυτό».



Διαβάστε ακόμα:


Super League 2: Τα highlights της 2η μέρας της 17ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x