Ελλάδα

Η κριτική της Ελλάδας: Σούπερ ο Παυλίδης, από κοντά Σιώπης, Μασούρας!

Η Ελλάδα πέρασε το... φιλικό τεστ και είχε πολλούς ποδοσφαιριστές που πήραν καλό βαθμό.

Η Ελλάδα επικράτησε 2-1 της Ονδούρας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Τούμπα και έδειξε πανέτοιμη για το ερχόμενο ματς με την Γεωργία την Τετάρτη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Παυλίδης ήταν... όλα τα λεφτά, με τους Σιώπη, Μασούρα, Μαυρία να είναι εξαιρετικοί επίσης όπως και ο Μάνταλος, με την Εθνική μας ομάδα να έχει όμως και παίκτες στη... βάση που δεν κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά.

Το sportfm.gr περνάει από ακτίνες... Χ τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας:


Διούδης (6): Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη αφού έχει πολλά σώματα μπροστά του, η μπάλα βρίσκει και στο πόδι του Κυριακόπουλου και πάει... τελείως γωνία. Γενικότερα, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και σε ένα τετ-α-τετ με τον Μπένγκστον είχε καλή αντίδραση.

Μαυρίας (7): Ο δεξιός μπακ της Εθνικής είχε πολλά ανεβάσματα στο γήπεδο και βοήθησε επιθετικά δείχνοντας καλό πρόσωπο.

Σβάρνας (5): Παρότι ξεκίνησε στο πρώτο 20λεπτο καλύτερα το παιχνίδι, στη συνέχεια δεν είχε ανάλογη απόδοση και ορισμένες φορές ήταν ασταθής στο κέντρο της άμυνας. Του έλλειψε η χημεία με τον Μαυροπάνο.

Μαυροπάνος (6): Ξεκίνησε νωθρά το ματς αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε, ανέβηκε αρκετά και ήταν ελαφρώς καλύτερος από τον Σβάρνα. Τους έλλειψε η χημεία, με τον στόπερ της Στουτγάρδης να βγαίνει συχνά πρώτος στην μπάλα και να είναι εξαιρετικός στον αέρα.

Κυριακόπουλος (6): Με πολλά ανεβάσματα, με πολύ όρεξη και συμμετοχή στο passing game και στο επιθετικό κομμάτι. Δεν πέρασε πολλές σέντρες και γυρίσματα, αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και η απόδοσή του κρίνεται καλή.

Σιώπης (8): Ο μοναδικός αμυντικός χαφ της Εθνικής έτρεξε πολύ, είχε πολλές επεμβάσεις και βοήθησε επιθετικά στην ανάπτυξη.

Μάνταλος (7): Πολύ καλό ματς από τον αρχηγό της Ελλάδας. Έτρεξε πολύ, βοήθησε και στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και επιθετικά προσπαθώντας να παίξει κάθετα και να... τρυπήσει την άμυνα της Ονδούρας.

Φορτούνης (5): Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα στο παιχνίδι, πέρα από την ασίστ που είχε στον Παυλίδη για το 1-0. Γενικότερα, δεν πέρασε τόσο η μπάλα από τα πόδια του και θα μπορούσε να έχει πιο ενεργό ρόλο στο ματς.

Τζόλης (5): Είχε γενικότερα όρεξη, ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά παρότι είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει δεν τις τέλειωσε σωστά και δεν κατάφερε να βρει κάποιο γκολ.

Γιακουμάκης (6): Έχασε μια ευκαιρία που δεν επιτρέπεται να μην κάνει γκολ. Γενικότερα τραβούσε τους αντιπάλους πάνω του, ήταν το στήριγμα για να βοηθάει στην κυκλοφορία και είχε σχετικά άχαρο ρόλο.

Παυλίδης (9): Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Βαγγέλης Παυλίδης και ήταν ο σκόρερ και των δυο γκολ, φέρνοντας τη νίκη στην Εθνική. Χτύπησε στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, δείχνοντας ότι έχει το γκολ.

Μασούρας (7): Μπήκε στο ημίχρονο, είχε την ασίστ στον Παυλίδη για το 2-1 και γενικότερα ήταν πολύ σημαντικός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Δουβίκας (5): Του παρουσιάστηκε μια πολύ μεγάλη φάση να σκοράρει, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον κίπερ της Ονδούρας στο τετ-α-τετ. Γενικότερα φάνηκε αγχωμένος στο ντεμπούτο του με τα γαλανόλευκα.

Λημνιός (5): Είχε όρεξη, τρεξίματα, χαμένη ευκαιρία να σκοράρει. Θα μπορούσε να είναι πιο απλός και να κρατάει λιγότερο την μπάλα, δεν είχε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Γιαννούλης (5): Μπήκε στο τελευταίο μισάωρο και δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Έκοψε όσες προσπάθειες πήγαν οι παίκτες της Ονδούρας να δημιουργήσουν από την πλευρά του, επιθετικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Αλεξανδρόπουλος (-): Μπήκε στο 77ο λεπτό, κάνοντας το ντεμπούτο του με την Εθνική ανδρών και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπακασέτας (-): Μπήκε στο 83ο λεπτό και δεν μπορεί να κριθεί.


Ονδούρα: Τίμια εμφάνιση από την Ονδούρα που είχε πολλά κενά μεσοαμυντικά. Καλύτερος όλων ο σκόρερ Ροντρίγκες, με τον Μπέγκστον να είναι πολύ καλός επίσης και ο πιο επικίνδυνος παίκτης των φιλοξενούμενων, με τον Α. Λόπες να μπαίνει στην επανάληψη και να είναι θετικός επίσης.

Διαβάστε ακόμα

Πέρασε το τεστ η Ελλάδα με… αριστούχο τον Παυλίδη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x