Μουντιάλ 2022

Σανιόλ: «Δεν πάμε στην Ελλάδα για να αμυνθούμε, αλλά για να πάρουμε βαθμούς»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γεωργίας ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να αγωνιστεί αμυντικές διαθέσεις απέναντι στην Ελλάδα την Τετάρτη (31/3, 21:45).

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (31/3, 21:45) την αντίστοιχη της Γεωργίας στον δεύτερο αγώνα της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γεωργιανών, Βιλί Σανιόλ, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να παίξει με αμυντικό προσανατολισμό στο ματς της Τούμπας.

Ο Γάλλος προπονητής είπε ακόμα μετά την ήττα με 2-1 στις καθυστερήσεις από την Ισπανία ότι είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων απέναντι στην Ελλάδα.

«Ίσως κόντρα στην Ελλάδα να πάρουν την ευκαιρία παίκτες που δεν είχαν παίξει τόσο στα δύο προηγούμενα ματς. Δεν πάμε στην Ελλάδα για να αμυνθούμε, αλλά για να πάρουμε βαθμούς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον λίγο χρόνο προπόνησης που έχει η ομάδα του στα πόδια της: «Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά στις 22 Μαρτίου και δεν έχουμε πολύ χρόνο μαζί. Παίξαμε δύο ματς κόντρα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Δεν έχω διαπιστώσει έλλειψη ενθουσιασμού από τους παίκτες μου, αντίθετα το απολαμβάνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x