Stoiximan Super League

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Ο ένας για να ξεφύγει και ο άλλος θα το παλέψει

Μόνο ματς διαδικαστικού χαρακτήρα δεν είναι το Άρης-Αστέρας Τρίπολης, αφού και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρα για να φτάσουν στο «τρίποντο».

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας δίνει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αστέρα Τρίπολης που θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για Ευρώπη (17:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχουν έναντι του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ώστε να κλείσουν επιτυχημένα τη φετινή χρονιά τους. Από την άλλη, οι Αρκάδες θέλουν το «τρίποντο» για να μην χάσουν την επαφή τους με την πρώτη τετράδα και να παλέψουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχουν για έξοδο στο Europa Conference League.

Οι ενδεκάδες

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 τον Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Την «κίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, έχοντας τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση και Σάκιτς μπροστά του. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σάσα και Τζέγκο, με τους Γκάμα και Γκαρσία στα πλάγια. Ο Μπερτόγλιο θα παίξει ως επιτελικός μέσος και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Μπρούνο Φελίπε, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Μήτρογλου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης και Μαρτίνης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους Εργκους Κάτσε, Χαβιέ Μπεναλουάν και Νικόλα Ιωάννου.

Ο Μίλαν Ράσταβατς, από τη μεριά του, θα ξεκινήσει και εκείνος με 4-2-3-1 στη Θεσσαλονίκη. Την «κυανοκίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Παπαδόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κώτσιρα, Καστάνιο, Σουάρεθ και Αλβάρες. Στα χαφ θα παίξουν οι Μουνάφο και Βαλιέντε, με τον Ριέρα πιο μπροστά. Στην επίθεση θα βρεθούν οι Κρέσπι, Σίτο και Μπαράλες.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Χριστόπουλος, Τιλίκα, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ και Αλί Μπαμπά. Από την άλλη ο Καπίγια και ο Τζίμας θα είναι εκτός και θα επιστρέψουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαιτητές

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστάρα, Δημητριάδη και τέταρτο τον Κοτσάνη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Τζοβάρας και Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x