Champions League

Νοσοκομείο η Μπάγερν: Χάνει Παρί ο Ζίλε, άλλοι τρεις νοκ άουτ με Ουνιόν!

Χωρίς τους Νίκλας Ζίλε, Μαρκ Ρόκα, Λέον Γκορέτσκα και Λουκά Ερναντέζ θα υποδεχτεί η Μπάγερν Μονάχου την Ουνιόν Βερολίνου αύριο, ενώ ο πρώτος χάνει και τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη.

Δεν έφτανε η εντός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, με 3-2 στο πρώτο ματς της προημιτελικης φάσης του φετινού Champions League για την Μπάγερν Μονάχου ήρθαν και τα προβλήματα τραυματισμών να κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα…

Οι Βαυαροί είδαν τον Λεόν Γκορέτσκα να αποχωρεί τραυματίας στο 33’, για να τον… μιμηθεί εννιά λεπτά μετά και ο Νίκλας Ζίλε! Παράλληλα, ο Λουκά Ερναντέζ έβγαλε μεν όλο το 90λεπτο, αλλά αποκόμισε για… σουβενίρ έναν έντονο πόνο στο πλευρο.

Μοιραία, όλοι τους θα μείνουν εκτός πλάνων του Χάνζι Φλικ για το αυριανό εντός έδρας ματς απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, με τον Ζίλε μάλιστα να χάνει και τη ρεβάνς απέναντι στην Παρί την προσεχή Τρίτη.

Ενώ κόντρα στην Ουνιόν δεν υπολογίζεται ούτε και ο Μαρκ Ρόκα, επίσης τραυματίας, αλλά ούτε φυσικά και ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που ξεκίνησε πάντως το πρόγραμμα αποκατάστασής του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x