Αγγλία

Η FA συγχαίρει τις ομάδες για την απόφαση να αποχωρήσουν από το ESL (pic)

Με ανακοίνωσή της, η αγγλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου συγχαίρει τους συλλόγους που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την European Super League.

Η αγγλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και στην πολύκροτη υπόθεση της European Super League.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε και δημοσιεύθηκε στο twitter, η FA συγχαίρει τις αγγλικές ομάδες που ενώ αρχικά ήταν μέσα στα ιδρυτικά μέλη της ESL, τελικώς έλαβαν την απόφαση να αποχωρήσουν από τη νεοσύστατη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η αγγλική Ομοσπονδία:

«Υποδεχόμαστε με χαρά την είδηση ότι κάποιοι από τους συλλόγους αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το πλάνο της Ευρωπαϊκής Super League, που απειλούσε ολόκληρη την ποδοσφαιρική πυραμίδα.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει μία πολύ περήφανη ιστορία πίσω του, βασισμένη πάνω στην ευκαιρία που έχουν όλες οι ομάδες και το ίδιο το άθλημα έδειξε ομόφωνα την αποδοκιμασία του σε μία κλειστή Λίγκα. Ήταν μία πρόταση, που έτσι όπως σχεδιάστηκε, θα χώριζε το άθλημα, όμως όπως αποδείχθηκε, μας ένωσε όλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους για την επιρροή τους και τη φωνή τους κατά τη διάρκεια όλων αυτών των γεγονώτων, κρατώντας αληθινές τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Είναι μια δυνατή υπενθύμιση ότι το παιχνίδι ήταν και θα είναι πάντα για τους φιλάθλους. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον πρωθυπουργό, τον γενικό γραμματέα και τον Υπουργό αθλητισμού για την υποστήριξή τους εναντίον τέτοιων σχεδίων».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x