Stoiximan Super League

Άρης: Προφυλάχθηκε ο Ιωάννου, ατομικό ο Μπρούνο

Χωρίς τους Ιωάννου -λόγω ενοχλήσεων στο πόδι- και Μπρούνο ο οποίος έκανε θεραπεία, αλλά με τον Μπουσέ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος, η σημερινή προπόνηση του Άρη.

Πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» περιελάμβανε σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όπου το πρώτο έκανε ενεργητική αποκατάσταση, ενώ για το δεύτερο είχε ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και παιχνίδι τακτικής.

Με τον Μπρούνο Φελίπε να κάνει θεραπεία και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Ζακαρί Μπουσέ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης των «κίτρινων», ενώ ο Νικόλας Ιωάννου προφυλάχτηκε, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των Θεσσαλονικέων ενόψει της κυριακάτικης (25/04) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x