Stoiximan Super League

Φορτσάρουν Μπερτόγλιο, Μάνος για Ολυμπιακό

Με… προπονήσεις θα κάνουν Πάσχα στον Άρη, αφού ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Την ερχόμενη Τετάρτη οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τους πρωταθλητές Ελλάδας, με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι «κίτρινοι», λοιπόν, θα βρεθούν στο «Δασυγένειο», με τον Άκη Μάντζιο να ετοιμάζεται να καταστρώσει τα πλάνα του, με τους Φακούντο Μπερτόγλιο και Δημήτρη Μάνο να μετρούν αντίστροφα για την επάνοδό τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, όμως όσο πλησιάζει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, ανεβάζουν ρυθμούς και αναμένεται να πάρουν μέρος κανονικά στις προπονήσεις.

Τις τελευταίες μέρες έμειναν σκοπίμως εκτός προγράμματος για να αποφορτιστούν και μέχρι αύριο θα μπουν στις προπονήσεις, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι την Τετάρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x