Stoiximan Super League

Μιχαηλίδης: «Ήρθαμε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Αθήνα μόνο για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης μετά το 2-1 των «ασπρόμαυρων» στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τόνισε πως εκμεταλλεύτηκαν σωστά τις ευκαιρίες τους και σκόραραν, στάθηκε στην καθημερινή δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις για να μάθουν τα συστήματα, πιστεύει πως έχασαν βαθμούς που δεν έπρεπε μέσα στη σεζόν, αλλά παραμένουν μέσα στους στόχους τους και ζήτησε ίδια νοοτροπία για τη νίκη κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά, ήρθαμε εδώ, ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη και καταφέραμε να πάρουμε το "τρίποντο". Όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες, πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι».

Για την αλλαγή συστήματος: «Δουλεύουμε κάθε ημέρα σε όλα τα κομμάτια και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είχαμε ξεκινήσει με αυτό το σύστημα και με τον προηγούμενο προπονητή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να δουλεύεις με ότι σου δίνεται».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Αυτό που έπρεπε να είχαμε κάνει ήταν να μην χάναμε τα παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε, είμαστε πολύ κοντά στη δεύτερη θέση και είμαστε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Για το τι του αφήνει η φετινή σεζόν: «Μου αφήνει εμπειρίες. Πάντα δουλεύουμε σκληρά και, όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες, πρέπει να είσαι έτοιμος στο 100%».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Είναι ένας καλός αντίπαλος, αλλά θα μπούμε δυναμικά μέσα με την ίδια νοοτροπία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x