Champions League

Τούχελ: «Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο πιέσαμε»

Στην αλλαγή της απόδοσης της Τσέλσι στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την πρόκριση επί της Ρεάλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Τόμας Τούχελ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως υπέφεραν στο πρώτο ημίχρονο από την κατοχή της Ρεάλ, θεωρεί ευλογία την πρόκριση σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με διαφορετική ομάδα και ανέλυσε τις διαφορές ανάμεσα σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν, θεωρώντας σημαντική ευκαιρία το ότι δούλεψε σε αμφότερες.

Αναλυτικά: «Ήμασταν πολύ δυνατοί. Υποφέραμε, βέβαια, στο πρώτο μέρος, γιατί η Ρεάλ είχε την κατοχή. Αλλάξαμε την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε και είχαμε καθαρές ευκαιρίες. Θα ζήσω έναν δεύτερο τελικό Champions League. Δεν έχει να κάνει με το να δείξω κάτι στην Παρί. Είναι... δώρο που δουλεύω κάθε μέρα στο ποδόσφαιρο.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω στην Παρί, αλλά και στην Τσέλσι. Στο Παρίσι,η κουλτούρα είναι διαφορετική σε σχέση με την Τσέλσι. Εδώ βρήκα μία ομάδα συγκεντρωμένη στη νίκη, η οποία με στήριξε από την πρώτη μέρα. Πάντα δίνω το 100%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x