Ισπανία

Μια αγωνιστική στον Λοπετέγι, δε θα είναι στον πάγκο με Ρεάλ

Ο Χούλιεν Λοπετέγι δε θα βρίσκεται στον πάγκο της Σεβίλλης, λόγω τιμωρίας, στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Ρεάλ για την 32η αγωνιστική της Primera Division.

Ο Χούλιεν Λοπετέγι συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες ως προπονητής της Σεβίλλης, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική εκτός πάγκων και, έτσι, θα χάσει το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» για την 32η αγωνιστική της Primera Division.

Ο 54χρονος τεχνικός δέχτηκε κίτρινη κάρτα τη Δευτέρα του Πάσχα κόντρα στην Μπιλμπάο για τη διαμαρτυρία του στον Χεσούς Χιλ Μανθάνο, η οποία ήταν η πέμπτη τη φετινή σεζόν, οπότε αυτόματα τιμωρήθηκε από τη la Liga με μία αγωνιστική. Η συγκεκριμένη κίτρινη κάρτα δόθηκε από τον Ισπανό ρέφερι μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Βάσκους, με τον Λοπετέγι να ζητάει πέναλτι σε χέρι του Μπαλενθιάγα.

«Δεν ζήτησα εξηγήσεις απ' το διαιτητή, αλλά τον πλησίασα, του έδωσα το χέρι και μου έδειξε κίτρινη κάρτα. Δεν έγινε τίποτε άλλο, δεν είπα κάτι. Και μου έδωσε πέμπτη κίτρινη κάρτα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν άξιζα την παρατήρηση, επειδή δεν του είπα τίποτα, ήταν καθαρό πέναλτι», ήταν η απάντηση του Λοπετέγι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x