Copa America

Επτάψυχο Περού, ξέρανε το Εκουαδόρ και... φεύγει για προημιτελικά!

Το Περού με δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο (49'-54') στο ξεκίνημα του β' 45λέπτου πήρε βαθμό (2-2) από το Εκουαδόρ, το άφησε να... καίγεται και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους «8» του Copa America!

Με το 1,5 πόδι στα προημιτελικά του Copa America βρίσκεται το επτάψυχο Περού!

Η παθιασμένη ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα είδε το Εκουαδόρ να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο 2-0 με τα γκολ των Ταπία (23') και Πρεσιάδο (45'+3'), αλλά βγήκε στο δεύτερο 45λεπτο με το μαχαίρι στα δόντια και με δύο τέρματα μέσα σε ένα 5λεπτο «τσίμπησε» σπουδαίο βαθμό με το 2-2!

Το Περού, το οποίο, θυμίζουμε, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είχε ξεράνει την Κολομβία, ισοφάρισε με τους Λαπαντούλα (49') και Καρίγιο (54'), άντεξε στη συνέχεια στην πίεση των ''La Tri'' και πήρε την ισοπαλία, φτάνοντας, έτσι, τους 4 βαθμούς στη βαθμολογία του Β' Ομίλου.

Από την άλλη, το Εκουαδόρ, που έχασε απίστευτη ευκαιρία στο φινάλε για να πάρει τη νίκη, έμεινε στους 2 βαθμούς, όσους έχει και η Βενεζουέλα, με το πρώτο να αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Βραζιλία και τη δεύτερη να παίζει με τους «Ίνκας». Θεωρητικά, το Εκουαδόρ είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει σπίτι, αφού η Βραζιλία -κόντρα στην Κολομβία στις 03:00- έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι δεν αστειεύεται, ούτε χαρίζεται.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x