Stoiximan Super League

«Ψηφίζει» Ολυμπιακό ο Ρόνι Λόπες

Στον Ολυμπιακό θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόνι Λόπες, παρά το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για εκείνον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Ρόνι Λόπες φαίνεται πως έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, παρά το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για εκείνον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες (όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Γαλατασαράι και η Μπεσίκτας).

Πλέον η μπάλα είναι στο… γήπεδο της Σεβίλλης, η οποία καλείται να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί την υπόθεση του 25χρονου άσου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μεταφέρει την επιθυμία να αποκτήσουν ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή και η μοναδική διαφορά φαίνεται πως παρατηρείται στην οψιόν αγοράς που θα τοποθετηθεί στη συμφωνία των δύο ομάδων.

Στην Ισπανία επικρατεί η άποψη πως ο Ρόνι Λόπες θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει σοβαρές πιθανότητες να υπογράψει τον παίκτη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να σημειωθούν εξελίξεις και ο Πορτογάλος να έρθει στην Αθήνα για να κλείσει τη μεταγραφή του.

Ωστόσο, να ξεκαθαρίσουμε πως παραμένει μία δύσκολη υπόθεση που εξαρτάται από τις… διαθέσεις των Ανδαλουσιάνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x